Ordu'da fuarcılık alanında tek isim olan Ege Fuarcılık, bu sene 19'ncu Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı (KATİF'19), 11'nci Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz İhtisas Fuarı, 5'inci Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

2019 yılı fuar etkinliklerinde 'Bölgedeki En Büyük Sektörel Buluşma' sloganını tercih ettiklerini belirten Ege Fuarcılık Genel Müdürü Erol Küçükoğlu, siyasetin ve beraberinde ekonominin çok riskli süreçlerden geçtiği 2019 yılında böylesi bir etkinliği organize etmenin zorluklarına değinerek, "Fuar organizasyonları sektördeki pek çok firma ve markayı bir araya getirerek hem hedef kitle olan müşterilerle buluşturuyor, hem de firma ve markaların rakiplerini izleme olanağı sunuyor. Aynı zamanda farklı kültürleri de bir araya getirerek hem ülke, hem de bulunduğu bölge ve il tanıtımına çok önemli katkılar sunuyor" dedi. 

"ORDU'DA 19 YILDIR DÜZENLENİYOR"

Türkiye'nin siyasi ve ekonomik açıdan oldukça hareketli ve bir o kadar da değişkenlik gösterdiği kritik bir süneçten geçtiğini belirten Küçükoğlu, "Buna rağmen ülke yönetiminin ekonomideki istikrar şiarından yola çıkarak, bizler kolları sıvadık. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın 19'uncusunu, Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz İhtisas Fuarı'nın 11'ncisini, Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı'nın da 5'ncisini 21 Haziran Cuma günü saat 17:30'dan itibaren ziyaretçilerimizle, Ordulularla buluşturacağız. Özellikle katkılarından dolayı TOBB, KOSGEB, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'na çok teşekkür etmek istiyorum. Herkesi açılışımıza davet ediyorum" dedi.

"2018 YILINDA 90 BİN ZİYARETÇİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI"
"ORDU'DAN VE İL DIŞINDAN 80'E YAKIN KATILIMCI VAR" 

Ordu'da düzenlenecek olan fuar günlerinde 3 ayrı fuara yaklaşık 80 firmanın katılacağını söyleyen Ege Fuarcılık Genel Müdürü Erol Küçükoğlu, "Yaklaşık 16 firmamız il dışından Ordu fuarlarına katıldı. Ankara, İstanbul, Samsun, Trabzon, Aydın, Kayseri, Hatay, Gaziantep ve Bartın'dan gelen katılımcılarımız var. Bunun yanı sıra Ordu'dan katılan çok sayıda firmamız var. Ben hepsine tekrar tekrar katılımları ve güvenlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl, 2018 yılında yaklaşık 90 bin ziyaretçiyi ağırladık. Bu Ordu için önemli bir rakam. Bu seneki etkinliklerimizde de aynı hedefe özellikle 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinden sonra yakalacağımızı düşünüyorum" dedi.

"21 HAZİRAN 2019 CUMA GÜNÜ 17:30'DA AÇILIYOR"

Ordu Fuar Günleri, 21 Haziran Cuma günü saat 17:30'de resmi açılışın ardından kesilecek açılış kurdelesiyle ziyaretçilerine 10 gün boyunca ev sahipliği yapacak.

Editör: TE Bilisim