ORDU - PTT 1.Lig'de 19 Eylül Stadyumu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Orduspor, 90 dakika sonunda birkez daha hüsrana uğrayan taraf oldu. Mor beyazlı ekipte sahada varlığı hissettiren Tandia, Emrullah ve Landel olurken diğer futbolcuların performansı bu üç isme de fazla etkili olamadı. Özellikle Tandia'nın ileride kaldığı anlarda Orduspor savunması resmen çöktü. Gol hattında etkili olabilmek için hemen hemen her bölgede bulunan Landel ise diğer arkadaşlarından gereken ilgiyi göremeyince gol hattında da etkili olamadı. 90 dakika sonunda konuk ekip ligin 8'inci haftasında Orduspor sayesinde ilk kez galibiyetle tanışırken, yine ilk kez hanesine de 3 puanı yazdırmış oldu.

"TARAFTARLARDAN YÖNETİM İSTİFA SESLERİ YÜKSELDİ"

74 ve 85'te kalesinde iki gol birden görün Orduspor'da taraftarlar yönetime tepki göstererek, "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 7'ye yükselterek 14. sıraya yerleşirken, 17. sıraya demir atan Orduspor ise 4 puanda kalmak zorunda kaldı. Ligin 9. haftasında Manisa deplasmanına gidecek olan Orduspor, 10. haftada Samsunspor'u konuk edecek. 11. haftada Adana'ya Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan mor beyazlılar, 12. haftada Bucaspor'u ağırlayacak. 


STAD: 19 Eylül
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Baran Eraslan, Önder Yılmaz
ORDUSPOR: Alişan, Tandia, Adem, Emrullah, Yasin Şahan(Dk.46 Yusuf), Umut(Dk.78 Yasin Ozan), Ziya(Dk.75 Serdar), Ufukhan, Ümit, Landel, Hüsamettin
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker, Javadov, Muhammed(Dk.63 Erdal), Sertan, Ben Yahia, Köksal(Dk.73Abdullah), Salih, İbranim Kaş, Erkam(Dk.90 Özgül), Ufuk

GOLLER: Dk.74 Javadov, Dk.85 Sertan (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
SARI KARTLAR: Dk.29 Emrullah, Dk.81 Adem(Orduspor), Dk.48 Çağdaş, Dk.67 İbrahim Kaş, Dk.89 İlker (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
Editör: TE Bilisim