Çekimleri Ordu'da yapılan ve yayınlandığı ilk günden itibaren reytingleri altüst ederek zirveye oturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 'Yıldız' karakteri Aslıhan Güner'den canlandırdığı karaktere ilişkin önemli açıklamalar geldi.

İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde ve Hüseyin Soysalan gibi bir çok ünlü ismi kadrosunda barındıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin platosunu Altaş Tv'de yayınlanan 'Köylü Kızı Semra' programının sunucusu Semra Şimşek ziyaret etti. Şimşek, dizideki Yıldız karakterini canlandıran Aslıhan Güner ile samimi bir söyleşi gerçekleştirdi.

"KARAKTERİ AŞIRI SEVİYORUM"

"Ordu'ya geldik, daha önce niye gelmedik" diye hayıflanan bir ekiple çalıştığını belirten güzel oyuncu Aslıhan Güner çekimlerin iyi gittiğini belirterek, "Çok güzel bir ekiple, çok güzel bir hikayeyi çekiyoruz. Mükemmel bir tabiat içerisindeyiz. Bu da bizim en büyük şansımız. O yüzden çok keyifliyim, çok mutluyum gerçekten bu projenin içerisinde olduğum için. Karakteri de aşırı seviyorum. Oynamaktan da oldukça büyük keyif alıyorum. İnatçılığı, dikbaşlılığı, sert oluşu, çok güçlü bir kadın. Aslında televizyonlarda böyle kadın karakterlerin çoğalması gerekiyor. Yıldız'ı o yüzden çok seviyorum. Bugüne kadar oynadığım karakterler içerisinde en sevdiğim karakter Yıldız. Ordu için de şahane. İlk defa Ordu'da bir iş çekiliyor. Orduluların da mutlu olduğuna düşünüyorum. Ordu zaten mükemmel bir yer. Bizimle birlikte Orduluların da farkındalığı artacak. Yaptığımız işi izledikten sonra daha da keyif alıyoruz" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim