Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün merasimi Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Genç çiftin nikahını ise Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, mutluluk temennileriyle gelin hanıma teslim etti. Düğün merasimi, İstanbul emekli İl Müftüsü Rahmi Yaran'ın yaptırdığı duanın ardından yemek ikramı ile devam etti. 

VALİ YAVUZ'DAN TEŞEKKÜR

Ordu Valisi Seddar Yavuz, çocuklarının mutlu günleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Evlatlarımız Nuray&Oğuzhan'ın düğün merasimine katılarak bizleri onurlandıran, bu mutlu günümüzde yanımızda olup sevincimizi paylaşan, düğün merasimine katılamayıp manevi varlığını hissettiğimiz başta devlet büyüklerimize, devlet erkanına, protokol mensuplarına, siyasi parti, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, mesai arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve akrabalarımıza sonsuz şükran ve minnet duygularımızla teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

KİMLER KATILDI?

Düğün merasimine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanvekili ve eski Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve Selami Altunok, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ankara Valisi Vasip Şahin, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in yanı sıra Ordu, Muş, Uşak, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'den gelen protokol üyeleri, il ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: TE Bilisim