Tıp dilinde 'servikal kosta' olarak adlandırılan ve boyun ile omurilik arasındaki bölgeden ameliyata alınan 36 yaşındaki Zehra Felek, yanlış bir operasyon sonrası sağlığını kaybetme noktasına kadar geldi. Yakınlarının da desteğiyle yeniden ameliyat olabilmek için Ordu Valiliği'nden yardım istedi. 

Özellikle şehit, gazi, engelli, dul, yetim, hasta, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere karşı her zaman duyarlılığıyla bilinen Vali Yavuz, bu talebe sessiz kalmadı. 1 çocuk annesi Felek, 26 Haziran 2019'ta Trabzon Medicalpark Hastanesi'nde ameliyata alındı. Geçirdiği başarılı operasyon sonrasında yeniden eski sağlığına kavuşan Zehra Felek, ayağa kalkar kalkmaz soluğu Vali Seddar Yavuz'un yanında aldı. 

"Zehra kardeşimizin sağlığına kavuşması noktasında ameliyat için gerekli olan çalışmaların başlatılması talimatını verdim. Bugün kendisini sağlıklı bir şekilde görmek, Valiliğimizde ağırlamak beni de ziyadesiyle mutlu etti" diyen Ordu Valisi Seddar Yavuz, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Hastalık süresince yaşadığı sıkıntıları Vali Yavuz ile paylaşan Zehra Felek de, "Sağlığıma kavuşabilmek için yardım talebimin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı Sayın Valim Seddar Yavuz'a teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Mutluluğumu, sevincimi nasıl anlatabilirim ki, Allah razı olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim