Ordu'da göreve başladığı ilk günden itibaren sosyal medya hesaplarını kendisi kontrol eden Ordu Valisi Seddar Yavuz, zaman zaman kendisine ulaşan vatandaşlara da ya beğeni ile ya da yazılı olarak yanıt vermeye büyük özen gösteriyor. Vali Yavuz, son ayların en ilginç isteğini 10 yaşındaki bir öğrenciden aldı.

Haki Yener İlköğretim Okulu 3/C sınıfı öğrencisi Tolgacan Zorlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a sosyal medya hesabından, "Hayırlı Cumalar Vali Amca. Ben Tolgacan Zorlu, Haki Yener ilköğretim Okulu'nda okuyorum. Bir Cuma günü, beni de Cuma namazına götürür müsünüz lütfen. Siz çok iyi bir Valisiniz" şeklinde bir mesaj aldı. 


"TOLGACAN'A BEKLENMEDİK SÜRPRİZ"

Küçük Tolgacan'ın bu isteği üzerine çok duygulanan ve hemen kolları sıvayan Vali Yavuz, Tolgacan'a sürpriz yaptı ve öğrenim gördüğü Haki Yener İlköğretim Okulu'na giderek, kendisini okuldan aldı ve makam aracı ile birlikte Cuma namazına götürdü. Tolgacan ile Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'ye giden Vali Yavuz, Cuma namazı talebini yerine getirdi ardından Tolgacan ile birlikte bir de öğle yemeği yedi. İlk defa böyle bir taleple karşılaştığını ve kendisi içinde sürpriz olduğunu söyleyen Vali Seddar Yavuz, "Tolgacan'ı okulundan alarak birlikte Cuma namazı kılma talebini yerine getirdik. Bizim işimiz gönüller almak, gönüller yapmak, insanlarımıza değerli olduğunu hissettirmektir. Sosyal medyadan bizlere ulaşan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince cevap vermeye istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Tolgacan'ın yüzündeki tebessümün sebebi olabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.
 
Vali Seddar Yavuz'la birlikte olmanın mutluluğunu ve şaşkınlığını yaşayan Tolgacan Zorlu, "Çok heyecanlandım. Beni kırmayarak talebimi yerine getiren ve bugün beni çok mutlu eden Vali Amca'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim