ORDU - 17 Haziran'da Belçika'da olacağı ameliyat öncesinde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun hayır duasını almak ve kendisine teşekkür etmek için ziyarete gelen Berra Gürsoy, karne sevincini de Vali Amcası'yla birlikte paylaştı. 

İlkokul 3. sınıf öğrencisi olan Berra Gürsoy, hem tedavisini aksatmadan sürdürdüğünü, hem de eğitimini başarılı bir şekilde devam ettirdiğini belirterek, "Bugün karnemi aldım. Çok mutluyum. Bu mutluluğumu ve sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca, 17 Haziran'da Belçika'da ameliyat olacağım. Bu ameliyat için 14 Haziran'da ailemle birlikte Belçika'ya gideceğim. Ameliyatım öncesinde sizleri ziyaret edip, hayır duanızı almak istedim. Biliyorum bana çok destek oldunuz. Çok yardımcı oldunuz. Siz çok iyi birisiniz. Ben sizi çok sevdim. Benim için yaptıklarınıza çok teşekkür ederim" dedi. 

Minik Berra'nın tedavisi için 10 yıldır mücadele ettiklerini dile getiren anne Emel Gürsoy, "Kızımızın hastalığını öğrendiğimiz andan itibaren tedavi sürecine başladık. Yaklaşık 10 yıldan buyana kızımızın sağlığına kavuşması için mücadele ediyoruz. Bizim için yurt dışında yapılacak ameliyatta bir umut ışığı belirdi. Bu ameliyatın gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan tedavi masraflarının karşılanmasında başlatmış olduğunuz yardım kampanyası ile bizlere destek oldunuz, yardımcı oldunuz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yardım kampanyasına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kızımızın ameliyatı başarılı geçecek ve Ordu'ya sağlığına kavuşmuş halde döneceğiz" diye konuştu.

Başarılı karnesinden dolayı Küçük Berra'yı tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, "Bu zeki ve başarılı kızımız inşallah sağlığına kavuşacak ve bizleri sevindirecek. Yurt dışında gerçekleşecek ameliyat sonrasında yürüyecek, hatta koşacak. Akranlarıyla, arkadaşlarıyla ip atlayacak, oyun oynayacak. Berra kızımızın ameliyatının başarılı geçmesi ve sağlığına kavuşması için hepimiz dua ediyoruz. Tüm Ordulular gibi güzel haberler bekliyoruz. Allah yardımcısı olsun" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim