1995 yılında Batman'ın Sason ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemalettin Aksoy'un Bayramlı Mahallesi'nde yaşayan annesi 80 yaşındaki Gülsüm Aksoy rahatsızlanarak kaldırıldığı özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Özellikle şehit ailelerini 'kutsal emanetler' olarak tanımlayarak her fırsatta yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen Ordu Valisi Seddar Yavuz, şehit annesinin hastanede yattığını öğrenir öğrenmen hastaneye koştu. Şehit annesi Gülsüm Aksoy'un durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Seddar Yavuz, Gülsüm Aksoy'un oğlu Cihan Aksoy ve kızı Münevver Kepez'e de geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulundu. Şehit ailelerinin çok değerli ve kıymetli olduğunu birkez daha yenileyerek hastanede ziyaret etmek istediğini ifade eden Vali Seddar Yavuz, "Şehit ailelerimiz, bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Onlara hak ettikleri değeri ve saygıyı her fırsatta göstermeye gayret ediyoruz. Gülsüm teyzemizin hastanede tedavi edildiğini sosyal medya yoluyla öğrendiğimde vakit kaybetmeden hastaneye gelerek, geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve durumu hakkında bilgi almak istedim. Şehit annemiz, yoğun bakım servisinde tedavi görüyor. Rabbim şifasını versin inşallah. Evlatları ile görüştüm. Onlara geçmiş olsun dileğimizi ifade ettik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu söyledim" dedi.

Şehit annesi Gülsüm Aksoy'un oğlu Cihan Aksoy ve kızı Münevver Kepez de, "Sayın Valimizin annemizi ziyaret edeceğini duyunca çok şaşırdık. Çünkü, biz annemizin rahatsızlığını kimseye söylememiştik. Acaba Sayın Valimiz nereden duydu diye düşündük. Sonra bir komşumuzun sosyal medya yoluyla Vali Bey'e durumu bildirdiğini öğrendik. Sayın Valimizin buraya kadar gelerek, annemizi ziyaret etmesi, bizleri gerçekten onure etti. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim