Ordu İstikbal Gazetesi'nin sahibi Temel Aşar'ın ağabeyi Metin Aşar, hayatını kaybetti. Merhum Aşar, Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar Samsun'da yaşayan ve Ordu'da da 'Göbek Metin' lakabıyla tanınan Metin Aşar, siyaset ve sosyal hayatın da renkli simalarından biri olarak biliniyordu. Sevenleri Aşar'a son görevlerini yerine getirmek için Samsun Büyük Camii'de toplandı. Bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Metin Aşar, Kıranköy Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Samsun'daki cenaze törenine Aşar Ailesi'nin yanı sıra Anavatan Partisi eski Milletvekili Mehmet Çakar, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necmi Akkoyunlu, Gazi Belediyesi eski Başkanı Nihat Batur, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Samsun Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile çok sayıda yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. 

Netdusunce.com olarak başta merhuma Allah'tan rahmen ve mağfiret, başta İstikbal Gazetesi Sahibi Temel Aşar olmak üzere tüm Aşar Ailesi bireylerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

Editör: TE Bilisim