ORDU'da sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirmek, toplumun sosyoekonomik düzeyini yükseltmek, ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç duydukları her alanda ayni, nakdi, her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunak, toplumun menfaatine faydalyar sağlamak amaçıyla kurulan Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (Elif-Der), bu zamana kadar Akkuş, Altınordu, Aybastı ve Çamaş'ta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalıştı.

Amaçlarının hayalleri gerçeğe dönüştürmek olduğunu söyleyen Elif-Der Kurucu Başkanı Yeter Yılmaz, "Kalbe giden yol Elif'ten geçer. Çünkü her sözün başı Elif'tir. Halkımızın kalbine giden yolda Elif gibi dosdoğru ve kararlılıkta Elif gibi dimdik olmalıyız diyoruz. Biz ekmeğimizi paylaşabiliriz. Güzellikleri. bizlere sunulan nimetleri, birlikte gülmek ve birlikte kucaklaşmak için 7den 70'e gönül bağı kurmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Yılmaz, fiil ehliyetine sahip olan, derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu doğrultuda çalışmayı kabul eden ve ilgili mevzuatın öngördüğü koşullarını taşıyan herkesin derneğe üye olabileceğini belirterek, "Derneğimiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyet gösterecek" diye konuştu.

Yeter Yılmaz'ın Kurucu Başkanlığı'nda kurulan ve ilk toplantısını da gerçekleştiren Elif-Der Yönetim Kurulu'nda Kurucu Başkan Yardımcısı Münire Tekintaş, Güllü Ergül Şaşmaz, Narin Yılmaz, Melek Şanlıtürk, Şükriye Ulutürk ve Birsen Kara'dan oluştu.

Editör: TE Bilisim