İstanbul'daki etkili sağanak yağışlar sonrasında uyuduğu Unkapanı Alt Geçiti'nde cansız bedenine ulaşılan ve 'Cici Baba' olarak anılan 59 yaşındaki Sezai Güdek'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yakınları tarafından teşhis edildi. 

Cici Baba'nın cansız bedeni teşhisin ardından kardeşleri tarafından İstanbul'dan Ordu'ya getirildi. Kumru'nun Kayabaşı Mahallesi Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınan cezane namazının ardından Sezai Güdek'in cenazesi aynı mahalledeki aile kabristanlığında verildi. Cenazeye Güdek'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva da katıldı. Başkan Yalçuva, "Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

YARDIMSEVER OLDUĞU İÇİN 'CİCİ BABA' DEMİŞLER

Unkapanı'nda aynı bölgede yaşayan evsizlerin açıklamalarına göre 'Felek' takma adıyla bilinen Sezai Güdek, çok yardımsever biri olduğu için 'Cici Baba' olarak anılmaya başlandı. Kumru'da yaşayan 62 yaşındaki ağabeyi Cevat Güdek de gazetecilere yaptığı açıklamada ağabeyinin sokakta yaşamayı seven biri olduğunu belirterek, "Ben Ordu'daydım. İstanbul'da oğlum vardı, O'nu teşhise gönderdim. Teşhis etti ve cenazeyi alarak buraya getirdi" dedi.

Editör: TE Bilisim