ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ceren Özdemir'in adının memleketi Ordu'da yaşatılması için ilk adımı attı, Altınordu'nun en büyük meydanı olan Köprübaşı Meydanı'nın isminin Ceren Özdemir Meydanı olarak değiştirdiklerini duyurdu.

"SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ GÜZEL KIZIM"

Başkan Hilmi Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ordu'nun en büyük meydanı olma özelliğine sahip Köprübaşı Meydanına, Ceren Özdemir kızımızın adını verme kararı aldık. Ceren'imizin adını her zaman yaşatacağız. Seni hiç unutmayacağız güzel kızım" mesajını paylaştı. 

"İNŞALLAH BU SON OLUR"

Alınan kararla birlikte artık Ceren Özdemir isminin vatandaşların buluşma noktası ve ortak yaşam alanı olan Köprübaşı Meydanı'nda yaşatılacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, "Ceren Özdemir kızımızı hayatımızda, günlük yaşantımızda ve gönlümüzde yaşatmak istiyoruz. Bunun için Ordu'nun en işlek ve en büyük meydanı olan Köprübaşı Meydanı'na onun ismini vererek hatırasını yaşatacağız. İsim konusunda Köprübaşı Meydanı'nın tercih edilmesinin sebebi ise ileriki tarihlerde bu meydanın kültür ve sanat etkinliklerinde de kullanılacak olmasıdır. Acımız son derece büyük, ne yapsak onun için az kalır. Ordu halkının verilen bu karar ile çok mutlu olacağına inanıyorum. Ceren, herkesin adını gönlünde yaşatmak istediği bir kardeşimiz. İnşallah bu son olur. Benzeri olaylar bir daha tekrar etmez" diye konuştu.

Ceren'in ismi daha önce de İstanbul Beyoğlu'nda bir parka ve okuduğu fakültede bir sınıfa verilmişti.

Editör: TE Bilisim