AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, bugün Çatalpınarlılar'la buluştu. İlçe meydanında oldukça yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Güler'in bir de çok özel bir dinleyicisi vardı.

1906 yılında Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde doğan Osmanlı'nın son padişahları Sultan II.Abdülhamit, Sultan Reşat, Sultan Vahdettin ve Atatürk'ten sonra bugünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadar tam 12 cumhurbaşkanı gören Gülbeyaz Abuz, mitingin başından sonuna kadar Güler'in dinleyicileri arasında yer aldı. 

Oldukça duygulanan ve asırlık ninenin elinden öperek dualarını alan Güler ise, "Bu dava; zamanın, mekânın ve makamın ötesindeki bir anlayışla, hırsını sevdasına, nefsini kalbine, öfkesini aşkına feda edenlerin davasıdır. Yaş kaç olursa olsun bu dava; muhabbettir, sevdadır, iştiyaktır, haktır. Yaşamı boyunca 3 padişah ve 12 Cumhurbaşkanı gören 113 yaşındaki Gülbeyaz Abuz teyzemizi, Çatalpınar mitingimizde görünce oldukça duygulandık. Pamuk ellerinden öptük, dualarını aldık. Mitingimiz boyunca bizi dinleme zahmetine katlanan Gülbeyaz teyzemizin, büyük Türkiye davasında elinde bir bayrakla bize destek vermesi bile bizi oldukça duygulandırdı, memnun etti. Allah'tan kendisine uzun ömür vermesini diliyor, sağlık ve afiyet niyaz ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim