ORDU - Özellikle Ağustos sıcaklarının bastırmasıyla hergün binlerce vatandaşın akın ettiği Çaka ve Çeşmeönü plajlarındaki işletmeleri 'ruhsatsız' oldukları gerekçesiyle mühürleterek kapattıran Perşembe Belediye Başkanı Ak Partili Kemal Bahtiyar, yine aynı ilçe sınırlarında bulunan Efirli sahili olarak bilinen Çerli Mahallesi'nde 'Kadınlar Plajı' açtı. 

"7 YAŞINDAN BÜYÜK ERKEK ÇOCUK ALINMIYOR!"

Başkan Bahtiyar'ın Büyükşehir Belediyesi'nin işletme sorumluluğunda bulunan 'Kadınlar Plajı'na ise nasıl ruhsat verdiği merak konusu olurken, bu plaja da 7 yaşından erkek çocuklar ise alınmıyor. Yanlarında yaşları 8 ila 11 arasında değişen çocuklarını da getiren bazı aileler, erkek çocuklarda 7 yaş sınırlamasıyla karşılaşınca ne yapacağını şaşırarak 'Kadınlar Plajı'ndan geri dönmek zorunda kalıyor.  Kadınlar Plajı'na ise sadece kadınlar, kız çocuklar ve 7 yaş altı erkek çocuklar girebiliyor. 

"DİĞER TESİSLER İSE MÜHÜRLÜ"

Kadınlar Plajı'ndan geri çevrilen aileler ise soluğu Çaka ve Çeşmeönü arasındaki diğer plajlarda alıyor ancak buralardaki işletmeler de 'ruhsatsız' oldukları gerekçesiyle mühürlenince ikinci kez mağduriyet yaşıyor. Serinlemek için plajlara akın eden vatandaşlar ne içecek su bulabiliyor, ne soyunma kabini, ne de tuvalet. 
Editör: TE Bilisim