ORDU - Üç arkadaşın doğayla başbaşa kaldığı 'En Güzel Rotalar' adlı programın çekimlerini Ordu'da gerçekleştirdi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun tanıtım faaliyetleri kapsamında Ordu'ya davet ettiği NTV'nin en çok izlenen programlarından birisi olan 'En Güzel Rotalar' adlı programın çekimleri için Ordu'ya gelen Ufuk Sönmez, Bora Cengiz ve Elif Tümen, Ordu'da kamp kurdu, kentin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfederek, en iyi yürüyüş parkurlarını, en keyifli kamp yerlerini kayda aldı. 

Beş gün boyunca tarihi Kurul Kalesi, Ulubey Kadıncık Şelalesi, Boztepe, Aybastı Perşembe Yaylası, Bolaman, Perşembe Kordontepe, Yason Burnu gibi Ordu'nun tarihi ve turistik mekanlarında çekimlerini tamamlayan 'En Güzel Rotalar' program ekibi, Ordu'ya hayranlıklarını gizleyemedi. Yapılan çekimler oldukça verimli geçerken, ayrıca doğa yürüyüşü, kamp, dalış gibi doğa sporları da canlandırıldı.

'En Güzel Rotalar' adlı programın sunucuları Ufuk Sönmez, Bora Cengiz ve Elif Tümen çekimler süresince müthiş keyif aldıklarını, Ordu'nun doğasının muhteşem olduğunu belirterek, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür etti. 

Ekibe teşekkürlerini ileten Vali Balkanlıoğlu, "Ordu, Türkiye'nin en güzel illerinin başında geliyor. Bozulmamış doğası, ormanları, şelaleleri, gölleri, yaylaları ile Ordu çok farklı bir il. Buraya gelen insanlar huzur buluyor. Yaylalar, Alp Dağları'nı andıran derin vadilerimizi herkesin görmesini istiyoruz. Türkiye'de ilk defa denize dolgu yapılan ve Dünya'nın denize dolgu üçüncü havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete girmesiyle birlikte Ordu'nun çehresi de değişecek" şeklinde konuştu. 

NTV'de yayınlanan 'En Güzel Rotalar' programının kayda alınan Ordu bölümü, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 12:15, 10 Mayıs Pazar günü de saat 10:00'da ekranlarda olacak.
Editör: TE Bilisim