TFF 3'ncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden ve ligde 18 puanla 15'nci sırada yer alan Yeni Orduspor'a eski Orduspor yönetimi talip oldu. 

Yeni Orduspor'da Başkanlığa seçildikten kısa bir süre sonra istifa eden Gazeteci Temel Aşar'ın başkanlığıyla birlikte geleceğine kesin gözüyle bakılan İşadamı Şükrü Bodur, yaklaşık 10 yıl aradan sonra yeniden spora soyundu, Yeni Orduspor Kulüp Başkanı olarak seçildi. 

Arması da değiştirilen Yeni Orduspor'un yeni adı da, 52 Orduspor Futbol Kulübü oldu. Böylece Güzelorduspor, Ordu FK ve Yeni Orduspor'dan sonra aynı kulüpte dördüncü kez isim değiştirilmiş oldu. Son birkaç aydır geleceğine kesin gözüyle bakılan Ordulu İşadamı Şükrü Bodur, "Eski Orduspor'u kalbimize gömdük. O borçları verecek imkan yok" dedikten sonra kendisine Bahtiyar Köksal, Ali Mertan, Atilla Kırmancı, Önder Okur, Olgun Alp, Yakup Kırca gibi eski Orduspor yöneticilerinden oluşan bir kadroyu seçmesi  dikkatlerden kaçmadı.

52 Orduspor Futbol Kulübü'nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 

Bahtiyar Köksal, Bahri Köksal, Atilla Kırmancı, Ali Mertan, Önder Okur, Olgun Alp, Yakup Kırca, Çağatay Öztürk, Sebahat Köksal Işık, Cihan Ekşioğlu, Fatih Bostancı, Turgay Güney, Yavuz Şenyurt, Çetin Akgül, Ümit Melikoğlu, Bahadır Baş, Durmuş Baştuğ, Uğurtan Kılıç, Yalçın Öztürk ve Doğan Deniz. 

Ayrıca yurtdışı temsilciliklerinde ise Almanya'dan Üzeyir Tomakin ve İngiltere'den Ali Ayyıldız temsilci olarak belirlendi.  

Editör: TE Bilisim