ORDU - Orduspor Resmi İnternet Sitesi'nden yazılı bir açıklama yapan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ve Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Orduspor'u içinde bulunduğu zorlu durumdan çıkaracaklarını söyledi.

ZİYA DOĞAN: "SONUNA KADAR BURADAYIM"

Orduspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutlu olduğunu söyleyen Doğan, "Başkanımız Nedim Türkmen, uzun görüşmeler sonucunda beni ikna etti. O da benim gibi inatçı bir adam ve asla pes etmiyor. Başkanım burada kal dediği sürece artık Orduspordayım ve Orduspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Sözleşmemiz bir yıllık ama sonuna kadar buradayım. Ordu bir futbol şehri ve kesinlikle bugünkü konumu hak etmiyor. Orduspor, Ordu şehri ile bütünleşmelidir. Yeterli bir kadromuz var. Bu takım Ordulularla, taraftarıyla bütünleştiğinde herkes neler yapılabileceğini görecektir." dedi.

NEDİM TÜRKMEN: "PES ETMEYİ SEVMİYORUM, KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALACAK"

Mor beyazlı ekibin yeni teknik patronu Ziya Doğan'ın tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ellerinden gelen herşeyi seferber ederek takımı bu zor günlerden kurtarmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ederek, "Orduspor olarak zor bir dönemden geçtik ama kötü günler geçecek. Ben pes etmeyi asla sevmiyorum. Onun için son ana kadar elimden ne geliyorsa Orduspor için yapmaya devam edeceğim. İmkanlarımızı zorladık ve hocamız ile uzun görüşmeler sonrasında anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ziya Doğan gibi bir marka isimle artık yolumuza devam edeceğiz ve hocamızın tecrübesi, taraftarlarımızın da desteği ile güzel günler göreceğiz." dedi.

TARAFTARLARDAN TAM NOT ALDI!

Öte yandan Orduspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Ziya Doğan, taraftarın da en çok istediği isimlerin başında geliyordu. Netdusunce.com'a mail atarak görüşlerini bildiren Orduspor taraftarları ise mor beyazlı ekibin Ziya Doğan'la birlikte şahlanışa geçeceğini belirterek, bir çok mailde de "Adam gibi adam" tanımlamasını yaptı.

ZİYA DOĞAN KİMDİR?
 
1 Aralık 1961 Gümüşhane doğumlu olaan Ziya Doğan, 1971-1978 yılları arasında Beşiktaş altyapısında forma giydikten sonra 1978-1989 yılları arasında Beşiktaş A takımının formasını başarı ile terletti. Daha sonra sırası ile Ankaragücü, Kocaelispor ve Zeytinburnuspor formalarıda giyen Ziya Doğan, 1993 yılından itibaren teknik direktörlük yapmaya başladı. 20 yılı aşkın süredir Türkiye Liglerinde teknik direktör olarak görev yapan Ziya Doğan, ikişer kez Trabzonspor, Malatyaspor ve Konyaspor olmak üzere Adanaspor, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Diyarbakırspor ve Ankaragücü gibi bir çok kulüpte teknik direktörlük yaptı. 
Editör: TE Bilisim