ORDU - PTT 1.Lig'de dibe iyice yerleşen Orduspor, bekleneni yeni veremedi ve sahadan 4-1 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın 28. dakikasındaki ilk gol Samsunspor'dan Musa Aydın'dan geldi. Bu golle oldukça rahatlayan kırmızı beyazlılar, 31. dakikada yine Musa Aydın'ın golüyle farkıo ikiye çıkarınca bu kez çok daha rahat bir nefes aldı. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarına Orduspor biraz daha atak oynamaya başladı ve bunun karşılığını da 70. dakikada Umut'un golüyle aldı. Farkı bire indiren mor beyazlılar karşılaşmanın sonlarına doğru birkez daha oyundan düşünce, sonradan oyuna giren Serdar Eylik 81 ve 82. dakikalarda attığı gollerle Samsunspor'u evine mutlu gönderdi. Orduspor'dan aldığı 3 puanla kırmızı beyazlılar, puanını 14'e çıkardı.


STAT: 19 Eylül
HAKEMLİR: Erkan Engin, Serkan Akal, İlker Takpak
ORDUSPOR: Valeriy Fomichev, Souleymane Tandia (Dk. 46 Michel Landel), Emrullah Kokoç, Erkan Sekman (Dk.  78 Yusuf Kurtuluş), Yasin Ozan, Ali Güzeldal (Dk. 56 Gökhan Kaba), Umut Sönmez, Mesut Çaytemel, Ziya  Alkurt, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu
SAMSUNSPOR: Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Fatih Kılıçkaya, Doğan Erdoğan (Dk. 71 Ali Zorlu), Musa Aydın,  Mbilla Etame, Aminu Umar (Dk. 90 Ahmet Burak Solakel), Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi, Murat Akyüz, Taha  Yalçıner (Dk. 46 Serdar Eylik)
GOLLER: Dk. 28 ve 31 Musa Aydın, Dk. 81 ve 86 Serdar Eylik (Samsunspor), Dk. 70 Umut Sönmez (Orduspor)
SARI KARTLAR: Dk. 30 Mesut Çaytemel, Dk. 40  Souleymane Tandia, Dk. 78 Volkan Koçaloğlu (Orduspor), Dk.  48 Doğan Erdoğan, Dk. 55 Murat Akyüz (Samsunspor)
Editör: TE Bilisim