GİRESUN - Karadeniz derbisine ev sahipliği yapan Giresunspor, Atatürk Stadyumu'nda ezeli rakibi Orduspor'u ağırladı. Giresun Atatürk Stadyumu, Ordu 19 Eylül'un tersine tıklım tıklım taraftarlarıyla doldu. Orduspor'a ayrılan 700 kişilik koltuk da kısmen doluydu. 

Giresunspor sahaya Eser, İsmail, Berkan, Onur, Özgür, Anton Chichulin, Abdülaziz, David Abwo, Alican, Rıdvan ve Ergün ilk onbiriyle çıkarken, yedek koltuklarında ise Eray, Cihan, Uğur, Barış, Vedat, Çağrı ve Cihan oturdu. Orduspor'un ilk onbirinde ise Fomichev, Adem, Ufukhan, Ulaş, Metin, Hüsamettin, Umut, Özgen, Serdar ve Yasin yer alırken, Göksu, Tandia, Mesut, Yunus, Mutumba, Landel ve Cemre de yedeklerini oluşturdu.

Çok uzun bir aradan sonra Orduspor'da Mutumba ilk kez sahaya çıktı ancak ikinci yarıda girdiği oyunda çok fazla etkili olamadı. Forvet hattında varlığını hissettirmeye çalışan Mutumba, zaman zaman savunmaya da yardıma koştu. Ancak karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Vedat'ın sağdan çizgiye kadar inerek ortaya çıkardığı topu Abdülaziz düzgün bir vuruşla filelere yolladı ve Giresunspor'a da 3 puanı getiren golü attı. Karşılaşma boyunca Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin ise çok gergin ve hırslı olması dikkatlerden kaçmadı. 90 dakika sonunda sevinen taraf ise Giresunspor olurken, Orduspor 2014 yılının son yenilgisini aldı.
Editör: TE Bilisim