ORDU - PTT 1.Lig'de üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerle adım adım küme düşmeye doğru giden Orduspor Yönetim Kurulu'nda 2 yönetici istifa ettiğini açıkladı.

Yönetim'den ilk istifa aynı zamanda Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in de kardeşi olan Başkan Yardımcısı Avukat Adem Türkmen'den geldi. Türkmen, istifa dilekçesini noter kanalıyla Orduspor Kulübü'ne gönderdiğini açıkladı. Orduspor'da daha önce de Başkan Türkmen'in bir diğer kardeşi olan Yönetim Kurulu üyesi Tahsin Türkmen istifasını vermişti. Böylece Başkan Türkmen, kendi yönetiminde 2 kardeşini birden kaybetmiş oldu.

Yönetimde bir diğer istifa ise Orduspor Yönetim Kurulu üyesi Cemil Güldaş'tan geldi. Güldaş da istifa dilekçesini önce Orduspor Kulübü'ne kendisinin bıraktığını belirterek, ayrıca noter kanalıyla da gönderdiğini açıkladı. İstifalarla ilgili olarak Orduspor Kulübü'nden veya Başkan Türkmen'den ise herhangi bir açıklama gelmedi. 
 
ESKİ BAŞKAN PAMUK ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU!

Orduspor eski Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mahçubiyet, üzüntü içerisinde görmüyorum" dediği Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in yalnız bırakılması gerektiğini belirterek, "öneticiler birebirde rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Orduspor'un yöneticilerine sesleniyorum. Eğer rahatsızsanız bırakın. Bu vebali üzerinize almayın. Hepiniz bırakın, tek Başkan kalsın ve yönetim düşsün. Hiç kimse kalmasın." demişti.
Editör: TE Bilisim