ORDU - PTT 1.Lig'in 11.Hafta karşılaşmaları bugün saat 18:00 ve 19:30'da oynanacak olan iki karşılaşmayla başlayacak. İlk müsabaka Samsunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak. Bu karşılaşmayı Onur Karabaş, Serhan Malkoç ve Mustafa Savranlar hakem üçlüsü yönetecek. Günün ikinci karşılaşması ise Giresunspor ve Antalyaspor arasında oynanacak. Giresun Atatürk Stadyumu'ndaki bu karşılaşmayı da Murat Türker, Ömer Faruk Yeşil ve Hüsnü Emre Çelimli hakem üçlüsü yönetecek. 

ORDUSPOR, ADANA DEMİRSPOR'A KONUK OLACAK

Orduspor ise ligin güçle ekiplerinden Adana Demirspor'a konok olacak. 29 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'de başlayacak olan karşılaşmayı Murat Özcan, Emin Yıldırım ve Seyfettin Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Osman Ender Bulut yapacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşma, Orduspor için hayati önem taşıyor. 

Haftanın diğer karşılaşmaları ise şöyle: Boluspor-Kayserispor, Osmanlıspor-Manisaspor, Altınordu-Karşıyaka, Bucaspor-Şanlıurfaspor, Denizlispor-Elazığspor ve Albimo Alanyaspor-Adanaspor. 
Editör: TE Bilisim