Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Durugöl Mahallesi'nde yapımı süren yeni stadyumun tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan destek isteyeceğini belirterek, bir de aynı stadyum içerisinde Spor Lisesi müjdesini verdi. 

Stadyumun eksiklerinin tamamlanması için Ankara'da temaslarda bulunacağını söyleyen Başkan Güler, "Her şeyiyle güzel hazırlanmış bir proje. En güzel tarafı da içerisinde ilk kez Ordu'da uygulanacak olan spor lisesinin olması. Eksikleri tamamlayarak güzel bir stadı ilimize kazandıracağız. İşin takibi ve bir an evvel bitirilmesi bizim görevimiz" dedi.

SPOR LİSESİ PROJESİ ORDU'DA İLK DEFA UYGULANACAK

Stadyumun içerisinde yapılacak çok iş olduğunu belirten Başkan Güler, "Stadın güzel bir çimi var. Localarını inceledik, basın kısmını gördük. Her şeyiyle iyi
hazırlanmış bir proje. Eksikleri tamamlamaya çalışacağız" dedi. Stadın bir bölümünün spor lisesi olacağını ve bunun Ordu'da ilk kez uygulanacağını belirten
Başkan Güler, "İşin en güzel tarafı projede bir spor lisesinin olması. Bu büyük bir yenilik. Ordu spordaki güzel yerini temelden yetiştireceği öğrencilerle oluşturmuş olacak. Onun için liseyi çok anlamlı ve faydalı buluyoruz. Sayın bakanımıza bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Spor lisesi projesi Ordu'da ilk defa uygulanacak. Sporcuları lise seviyesinde alacağız ve daha üst seviyelere çıkaracağız" şeklinde konuştu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'LA GÖRÜŞTÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, bugün de Ankara'da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüştü, görüşmeye ilişkin paylaşımı da sosyal medya hesabından yaparak, "Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk'u makamında ziyaret ederek, Ordu'muzun eğitim-öğretim yatırımları ve projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim