ORDU - Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Ordu Telekomspor Voleybol takımı yönetim ve oyuncuları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Telekom Ordu İl Müdürü Hacı Öztürk, Telekomspor Kulüp Başkanı Zafer Onur Atasoy, Antrenör Özgür Binkar, Kulüp ikinci Başkanı Nazım Felek, İdari Menajer Ertekin Çoban ve sporcuların gerçekleştirdikleri ziyarette kafile, Başkan Enver Yılmaz'ı hafta sonu Pazar günü saat 14:00'de, Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacakları Kazan Belediyespor maçına davet etti.

YILMAZ: "BU SPOR BAYANLARA YAKIŞIYOR"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ziyaret için teşekkür ederken, takımın maçlarını yakından takip ettiğini ve başarıları ile gururlandıklarını söyledi. Ordu'yu temsil eden her takıma ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini yineleyen Başkan Enver Yılmaz,  "Bu spor bayanlara yakışıyor. Milli takımlar ölçeğinde de zaten önemli başarılar elde ediyoruz. Bu başarılar özellikle gençleri bu sporu yapmaya teşvik ediyor. Maçlarınızda salonun dolu olması gerçekten mutluluk verici. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Binası girişinde kafile ile hatıra resmi çektiren Başkan Enver Yılmaz, Pazar günü oynanacak olan müsabakaya da önemli bir program çıkmazsa katılacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim