Fatsa Belediyespor Kayyum Heyeti Başkanı Tayfun Karataş, kulübün son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Bu görevi memleketleri adına kabul ettiklerini belirten Karataş, "Amacımız ve gayemiz yeni yönetim kurulu oluşturulana dek, kayyum süreciyle takımı yönetmek" diye konuştu. 

Son karşılaşmada aldıkları 3 puanla yüzlerinin güldüğünü söyleyen Karataş, "Futbolcularımıza ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIN YAKLAŞIK 1,5 MİLYON BORCU VAR"

Fatsa Belediyespor olarak bundan sonraki sürecin oldukça zorlu bir dönem olacağını belirten Karataş, "Uzun soluklu ve uzun bir maraton şeklinde değil de, biran önce bu kulübün yeni yönetimin oluşturmayı amaçlıyoruz. Kulübün hesaplarını inceledik. Önceki yönetim ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, çok ciddi maliyet yükünün altına girip omuzlamışlar. Takımın yaklaşık 1,5 milyon lira civarında borcu bulunmaktadır. Taşınmazlarında bir takım hacizler olduğunu tespit ettik. Kesin noktayı yakında tamamlayacağız. İnşallah Cuma günü atanıp Pazartesi günü hacizlerle karşı karşıya kalmak bizleri üzmektedir. Hepimiz Fatsalıyız. Onun için ard arda gelen haciz ve takip işlemleri bizi üzdü. Umarım önümüzdeki süreçte ben de bu memleketin bireyiyim diyen herkesin sahip çıkması lazım çünkü hepimizin takımı. Bu bağlamda bu takıma destek olunması için herkesten özveri bekliyoruz" dedi.

"PRİM VE ALACAKLARI DAĞITTIK" 

Karataş sözlerini şöyle sürndürdü: "Oyuncularımıza Gölcükspor primlerini dağıttık, teknik heyetimizin alacaklarını karşıladık. Kısık maliyetlerle önümüzdeki hafta deplasmanının ulaşım ve konaklama maliyetlerini karşıladık. Bu anlamda herkesi, milletvekillerimiz göreve davet ediyoruz. Sonuçta amacımız bu takımı hakettiği yere getirmeye çalışmak olacaktır. Takımımız da yarın top başı yapacaktır. Ben futbolcu ve teknik heyetimizin her birine güveniyorum. Biz de onların emeklerine ve akıttıkları terin son damlasına kadar vermeye çalışacağız." 

"İÇ SAHA MAÇ BİLETLERİ 20 TL" 

Fatsa Belediyespor'un gelir elde etmesi için Fatsa Belediyesporlu taraftarlardan da destek beklediklerini ifade eden Fatsa Belediyespor Kayyum Heyeti Başkanı Tayfun Karataş, "İç saha maç bilet fiyatlarını 20 TL yaptık. Artık bu uygulama devam edecektir, çünkü imkanlarımız ve şartlarımız bunu gerektirmektedir. O yüzden bu bölgede varolan herkesi takımlarına sahiplenmesini ve destek olmasını arzu ediyoruz" dedi.

FUTBOLCU VE TEKNİK HEYETLE MORAL BULUŞMASI

Fatsa Belediyespor Kayyum Heyeti Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyetle birlikte moral buluşması gerçekleştirerek, ligde kalmak için birbirlerine söz verdi. Karataş, "Kayyum Heyetimize değerli büyüğümüz Haşim Bursalıoğlu da katıldı. İyi ki aramızdasın abim. Takımımızın bu zon günlerinde destek veren Safir Otel'e de teşekkür ederiz" dedi. 

Editör: TE Bilisim