ORDU - PTT 1.Lig'in 34'üncü ve son haftasında kendi sahasında Boluspor'a 2-0 yenilen Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Türkmen, katıldığı bir spor programının yapımcısına da canlı yayında yönetim kurulu üyeliği teklif etti.

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan'ı canlı yayında ağırlayan spor programı yapımcısı Zafer Öztürk, yayına telefonla bağlanarak katılan Orduspor Kulüp Başkanı'ndan ilginç bir teklif aldı. Öztürk, teklifi aldığında yine canlı yayında "Benim param yok" derken, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen de, "Konuşacağız, problem yok" yanıtını verdi.

İşte o ilginç diyalog:

NEDİM TÜRKMEN (ORDUSPOR KULÜP BAŞKANI): "Hukuken yapılamaz birşey değil. Sizin yönetim kurulu olmanızda hiçbir engel yok. Yeni yönetim kurulunda ben size görev teklif edeceğim. Beraber çalışalım diyeceğim." 

ZAFER ÖZTÜRK (SPOR PROGRAMI YAPIMCISI): "Benim param yok başkanım. benim param yok. Benim futbol bilgim var. Bu futbol bilgisiyle Ordu'da ilk 5 adam içerisindeyim. Kendime o kadar güveniyorum ama bunlar ekranda konuşulacak olan şeyler değil. Bir araya gelerek konuşulacak şeyler. Fakat bana başkanlık teklifinde bulundunuz, şimdi yönetim kurulu teklifinde bulunuyorsunuz. Bunların burada olmaması gerekiyor. Yani bir araya gelerek konuşulması gerekiyor. Yani, hangi şartlarda beni yönetim kuruluna alacaksın?" 

NEDİM TÜRKMEN (ORDUSPOR KULÜP BAŞKANI): "Konuşacağız, konuşacağız. Problem yok. Sonuçta biz, futbolu bilen insanlara da ihtiyacımız var, parası olan insanlara da ihtiyacımız var. Bazıları parasını koyar, bazıları bilgisini koyar, emek gücünü koyar. Bundan önceki yönetimlerde de bu böyle oldu. Bunlara takılmaya gerek yok. Önemli olan Orduspor'dur."

ZAFER ÖZTÜRK (SPOR PROGRAMI YAPIMCISI): "Yönetim kurulu üyesi oluştururken yönetici olmanın bir bedeli var mı? Mesela Zafer Öztürk'ün bedeli nedir?" 

NEDİM TÜRKMEN (ORDUSPOR KULÜP BAŞKANI): "Bir deplasman karşılayacak arkadaşlarım. 50 bin TL'lik de reklam desteği verecekler."
Editör: TE Bilisim