TFF 3.Lig 1.Grup'ta 2019-2020 sezonu kamp ve transfer hazırlıklarını sürdüren Yeni Orduspor'da Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki alt yapı hocalarının Belediye kararıyla geri çekilmesinden sonra yaşanan kriz devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde bulunan Yeni Orduspor alt yapı hocalarını geri çekmiş, Yeni Ordupor Kulübü de yaptığı yazılı açıklamayla, "Altyapı faaliyetlerimize son vermiş bulunuyoruz" açıklamasını yapmıştı. İşte bu açıklamaya Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden gelen cevap çok ağır oldu.

"MENFAAT GRUPLARI"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, seçim döneminde verdiği tüm sözleri tutmaya devam ettiklerini belirterek, "Görüyoruz ki, Ordu halkının menfaati için alınan her karardan sonra bazı iç içe geçmiş menfaat gruplarının sosyal medyada bilinçli ve yanlış paylaşımlarda bulunarak algı oluşturmaya çalışmalarını üzülerek takip ediyoruz" ifadelerini kulllandı. 

"RANT KAPILARINI KAPATTIK"

Başkan Güler açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Bu paylaşımları yapanların asıl amacının spor ve sporcuya hizmet etmek olmadığı açıktır. Rant kapılarını kapatmaya başladığımız bu kesimlerin izlediği yol tüm açıklığı ile ilkel, amatör ve tasvip etmediğimiz bir yoldur. Büyükşehir Belediyemiz her zaman olduğu gibi sağlıklı nesiller ve iyi sporcular yetiştirerek, ilimizdeki tek amacı spora ve sporcuya hizmet etmek olan tüm futbol kulüpleri ve diğer branşlara tesis, malzeme, ayni ve nakdi yardımlar yaparak her türlü desteği sağlamış ve sağlamaya devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla sunarız."

YENİ ORDUSPOR NE AÇIKLAMA YAPMIŞTI? 

"Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler ile yaptığımız görüşme neticesinde Yeni Orduspor Kulübü altyapı hocalarının Belediye bünyesinde zabıta, itfaiye vs. birimlerinde değerlendirileceğinden bahisle, altyapı faaliyetlerimize son vermiş bulunuyoruz. Tüm altyapı futbolcularımızın, velilerimizin ve kamuoyunun bilgisine arz olunur."

Editör: TE Bilisim