TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, önce Kızılcabölük, ardından Düzce ve Serik mağlubiyetlerinin ardından Teknik Direktör Ergin Döner'le yollarını ayırdı. 9 Ocak'ta takımın başına geçen Döner'in ömrü sadece 4 ay sürdü. Lig'in 28'inci haftasında Şanlıurfa'nın Karbel Karaköprü Belediyespor ekibini konuk edecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Sinan Bayraktar'la yola devam etme kararı aldı. 

52 Orduspor Futbol Kulübü Turnasuyu Tesisleri'ne gelen Bayraktar, Başkan Bodur'la masaya oturdu ve 1,5 yıllık yeni sözleşmele imza attı. En son 5 yıl önce Orduspor'un başına geçen 55 yaşındaki Bayraktar, Bayrampaşaspor, Pazarspor, Siirt İl Özel İdarespor, Adıyaman 1954 Spor ve son olarak da Artvin Hopaspor'u çalıştırmış, 3 gün önce de yollarını ayırmıştı.  

Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır" açıklamasını yaptı. Başkan Bodur, ayrıca alınan karar gereği Türkiye'deki tüm spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanmasına karar verildiğini tüm taraftarlara duyurdu. 

BAYRAKTAR TOP BAŞI YAPTI

Atılan imzaların ardından 52 Orduspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, buğünden itibaren top başı yaparak ilk antremanına Başkan Şükrü Bodur, Basın Sözcüsü Olgun Alp ve eski başkanlardan Temel Aşar ile birlikte çıktı. Yardımcı antrenörü Muzaffer Demir'in istifasının ardından Aslan Toklu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan kulüp, kaleci antrenörü Hüsnü Karakoyun ile devam etme kararı aldı. 

Editör: TE Bilisim