ORDU - Tokat Niksarlı Fatma ve Yavuz Şahin çiftinin 7 yıllık büyük bir heyecanla beklediği ikiz tüp bebekler, prematüre olarak dünyaya geldi. Minik bebekler, Medical Park Ordu Hastanesi'nde gördükleri yaklaşık 2 aylık tedavi sonucunda yaşam mücadelesini kazandı.

Evliliklerinin 7'nci yılını dolduran Fatma ve Yavuz Şahin çifti, doğal yollarla bebek sahibi olamayınca tüp bebek yapma kararı aldı. Bunun üzerine gördükleri tüp bebek tedavisi sonucunda ikiz bebek beklemeye başladılar. Ancak bir takım şikayetler nedeniyle hamileliğin yirmi sekizinci haftasında doğum süreci başladı. Tokat ve çevre hastanelerde uygun küvöz bulunamayınca çift, Ordu'da Medical Park Hastanesi'ne başvurdu. Burada uygun bir küvöz bulundu ve Fatma Şahin, ambulansla Medical Park Ordu Hastanesi'ne getirildi.

Yapılan tetkikler sonucunda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Mürvet Kırca Bulut tarafından acil olarak doğuma alındı. Biri erkek, biri kız ikiz bebekler, prematüre olarak dünyaya geldi. Yaklaşık iki ay süreyle tedavi altına alınan bebekler, sağlıklarına kavuşmuş bir şekilde anne ve babalarıyla birlikte memleketlerine geri döndü. 
Editör: TE Bilisim