ORDU - Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı ile Özel Ordu Sevgi Hastanesi yüzde 15 indirim protokolü imzaladı. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt'ün makamında düzenlenen imza tören protokolüne Özel Sevgi Hastanesi Müdürü Dr.Aygen Laçin katıldı.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, çiftçilerin menfaatine olan her şeye her zaman imza attıklarını ve atmaya da devam ettiklerini söyleyerek, "Biz çiftçilerimiz için bu makamlardayız. Hepimizin bildiği gibi, insan sağlığı her şeyin önünde gelir. Ordu'da bulunan Özel Ordu Sevgi Hastanesi'yle daha önce yaptığımız görüşmeler neticesinde çiftçilerimize kolaylık sağlayacak olan bir çalışma başlatmıştık. Bugün bu çalışmamızı resmiyete dökmüş olduk. Artık çiftçilerimiz Özel Ordu Sevgi Hastanesi'ne gittiklerinde bu özel protokol sonrası yüzde 15 indirim alabilecekler" diye konuştu.

Özel Ordu Sevgi Hastanesi Müdürü Dr. Aygün Laçin'de imzalanan protokolle çiftçilerin yüzde 15'e varan özel indirimden yararlanacağını söyleyerek, "Altınordu Ziraat Odası Başkanımızın bize daha önce böyle bir talebi olmuştu. Bizlerde bu taleplerini geri çevirmedik ve bugün imzalamış olduğumuz protokol ile özel indirim uygulamasını çiftçilerimize uygulamaya başlamış olacağız" dedi. 
Editör: TE Bilisim