ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, MHP Ordu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Yılmaz'ı MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ile MHP Eski Milletvekili Cemal Enginyurt karşıladı. 
Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ve İlçe Başkanı İbrahim Hekim'le birlikte MHP Ordu İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasını ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz, "MHP İl Başkanlığı'nın yeni mekânının il ve ilçe teşkilatlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
 
BAŞKAN YILMAZ: "15 TEMMUZ SÜRECİNDE DE BİR VE BERABERDİK"
 
Başkan Yılmaz, "Milliyetçi Hareket Partisi, anayasa değişikliği sürecinde göstermiş olduğu duyarlılığı 15 Temmuz sürecinde de sergilemişti. O gece MHP İl Başkanı ve beraberindeki grup, Büyükşehir Belediyemizin önüne gelmiş ve vatana sahip çıkmak için sesimizi birlikte yükseltmiştik. Son zamanlarda, Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli Bey'in o devletçi duruşunu tüm teşkilâtına yansıtmasının memnuniyetini yaşıyoruz. MHP İl Başkanlığı'nın yeni mekânının tüm il ve ilçe teşkilatlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
MHP'Lİ YILMAZ: "SAYIN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
 
MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, "Bir parti hariç, AK Parti, CHP ve MHP olarak birlik ve beraberlik içinde meclisteyiz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim