ORDU Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Fındık Hasat Şenliği'nde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, üst üste şaşırtan gaflara imza attı. 

Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve Gürcistan tarım bakanlarının da katıldığı Fındık Hasat Şenliği'nde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Şenel Yediyıldız, "Evet bugün burada bir şölen yapıyoruz. Yıllardır özlenen bir şölen, yıllardır beklenen bir şölen" sözleriyle konuşmasına başladı. 

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BAŞBAKANLIĞINI UNUTTU"
"2006'DAKİ ORDU FINDIK MİTİNGİ'Nİ HATIRLATTI"

AK Partili Şenel Yediyıldız konuşmasında, Ordu'da 30 Temmuz 2006 tarihinde TZOB, Ziraat Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, Esnaf Odaları ve Muhtarlar Derneği'nin de katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık 100 bin fındık üreticisinin katıldığı 'Ordu Fındık Mitingi'ni hatırlattı. Ancak o tarihte Ordu'da yapılan Fındık Mitingi sırasında Türkiye Cumhuriyeti'nin 39'ncu Başbakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun hesabını yapamadı. 

İşte o açıklamalar:

"Şöyle bir geriye gitmek istiyorum. Geçmişte en büyük tarım mitingleri bu memlekette olmuştur. Ordu'da olmuştur, Cemal Bey (Cemal Enginyurt-MHP Ordu Milletvekili) çok iyi bilir bunları. Geçmişte en büyük tarım mitingleri Ordu'da olmuştur, ama o mitinglerden o milletin halinden anlayan olmadığı için cevabını alamamıştır bu millet. Ama bugün Türkiye'nin başında milletin halinden anlayan, milletin derdinden anlayan bir devlet başkanı Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan vardır, onun için bugün burada bu şöleni yapıyoruz. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum." 

"FINDIK BİZİM MİLLİ ÜRÜNÜMÜZDÜR"

Değerli dostlarım, evet fındık iyi oldu kötü oldu bunlara girmek istemiyorum. Vatandaş da bana öyle diyor. Fındıktan bahsedin diyorum, diyorlar ki, fındığı geç. Evet fındığı bugün burada başlıyoruz ve inşallah bu fındık şöleniyle bundan sonraki Ordu'nun fındığı bambaşba bir hale gelecektir. Çünkü fındık bizim milli ürünümüzdür. Fındık bizim milli davamız olmuştur. Tek geçim kaynağımızdır, onun için bizim için çok önemlidir. Bundan sonra da Sayın Tarım Bakanım inşallah bundan sonraki yıllarda bu fındık politikamızı devam ettirecek, Hükümet'imiz bu fındık politikamızı devam ettirecek." 

"ORDU FINDIK HASAT ŞÖLENİ'Nİ DE BAŞKA İLLERE TAŞIDI"

"Bu şölenleri belki bundan sonra Giresun'da veya bir  başka fındık şehrinde hep beraber yapıp devam ettireceğiz diye umuyorum. Ben tekrar buraya teşrif ettiniz, şeref verdiniz. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum."

Editör: TE Bilisim