AK Parti'de önceki gün gerçekleştirilen Ünye 6'ncı Kadın Kolları Olağan Kongresi'nde başkanlık koltuğu Neşe Akgül Tiyaloğlu ve ekibine emanet edildi. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin'in rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamadığını belirten AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Abdurrahman Karagöz, Başkan Tomakin'in selam ve saygılarını iletti.

Karagöz kongrede yaptığı konuşmasında kadının hayatın her aşamasında önemine vurgu yaharak, "Büyük üstad Neşet Ertaş'ın dediği gibi, kadınlar insandır bizler  insanoğluyuz. Toplumların ve insanların geleceği kadınların elinde şekillenir. İnsanlık için, Dünya için kadınlarımızın ne kadar değerli, kıymetli ve bir o kadar da sorumlu olduğunu lütfen unutmayalım. Siyasette de kadınlarımızın sorumluluğu deneyim ve tecrübeleri oldukça büyük. Bunu çok bariz bir şekilde görebiliyoruz. adın ve Gençlik Kollarımız AK Partimizin en güçlü kolonlarını oluşturmaktadır. Partimize ve ülkemize yapılan saldırılar, bu güçlü kolonların sağlam, dimdik ayakta durararak özverili çalışmalarıyla karşılanmıştır" diyerek kadınlar ve gençlerin siyasetteki gücüne vurgu yaptı.

Yapılan seçimde AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanlığı'na Neşe Akgül Tiyaloğlu seçildi. Tiyaloğlu teşekkür konuşmasında ise kendilerini ne denli zorlu bir süreç beklediğinin farkında olduklarını belirterek, "Partimizin 2023 hedeflerine ulaşması için Ünye'den güçlü bir omuz vereceğiz" dedi. 

Neşe Akgül Tiyaloğlu'nun ekibi Zeliha Akman, Aysun Balcı, Selda Dündar, İlknur Okuyucu, Feyzanur Bekmez, Zeliha Balcı, Süheyla Kapısız Ürer, Fatma Okuyucu, Kübranur Er, Şule Karadoğan Demir, Gülsüm Ovalı, Öznur Arslan, Tansu Demirci, Büşra Çakır, Nesrin Korkmaz, Melahat Yılmaz, Duygu Zengin, Aynur Yıldırım, Emel Altun, Arzu Özyurt, Ebru Yürür, Kübra Ustaoğlu, Nihade Koç, Fatma Yüksel, Canan Tatlı, Emine Pehlivan, Gülendam Sertkaya ve Hamide Fidan'dan oluştu.

Editör: TE Bilisim