Yunus Arıncı; Devlet Denetleme Kurulu Başkanı: "Ordu'muza Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sayın Dr.Hilmi Güler Bey hayırlı uğurlu olsun. Tecrübesi ile Ordu'ya önemli hizmetlerde bulunacağından şüphemiz yok. Rabbim utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun."

Metin Gündoğdu; AK Parti Ordu Milletvekili: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti'mizin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'i yürekten tebrik ediyorum. Karadeniz'in incisi Ordu'muz ve hemşehrilerimiz için hayırlı, uğurlu olsun." 

Ergün Taşçı; AK Parti Ordu Milletvekili: "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde belirlenen adaylarımız milletimize, Türkiye'mize hayırlı olsun. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Hilmi Güler başta olmak üzere tüm adaylarımızı gönülden tebrik ediyor, her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum."

Yavuz Selim Kıran; Dışişleri Bakan Yardımcısı: "Güzel şehrimiz Ordu'ya ve ülkemize hayırlı olsun. Dünya'nın marka şehri olma yolunda Bakanımız Hilmi Güler'in vizyonu ve tecrübesi Ordu'muza çok şey katacaktır."

Halil Güler; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı: "Allah sabredenlerle beraberdir."

Halit Tomakin; AK Parti Ordu İl Başkanı: "AK Parti'mizin İstanbul'da gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısına katıldık. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun."

Fatih Han Ünal; AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı: "AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enerji ve Tabi kaynaklar eski Bakanımız Hilmi Güler ilimize hayırlı olsun. Allah mahçup etmesin."
Muharrem Aktepe; Fatsa Belediye Başkanı: "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Hilmi Güler olmuştur. Kendilerine bu kutlu yolda başarılar diliyorum."

Mustafa Hamarat; AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı: "Güzel ilimiz Ordu'muza Ak Parti'mizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sayın Dr.Hilmi Güler abimiz hayırlı uğurlu olsun. Hep beraber ilimizin değerine büyük değer katacak abimizin yanında çalışıp seçimi alacağız ve güzel bir belediyecilik dönemi yaşayacağız inşaallah."

Talip Şen; Gülyalı Belediye Başkanı: "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler'i kutluyor, başarılar ve Ak Parti'mize, ilimize, kendilerine hayırlı olmasını diliyorum."

İsmet Yanık; Çaybaşı Belediye Başkanı: "Ordumuz için çıkmış olduğu bu yolda hedefimiz 20'de 20 ile Ordu'da yeniden bir tarih yazmak için Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr.Hilmi Güler ile birlikte ilimize ve ilçemize çok şey katacağımıza inancım tam olup, Ordu'da durmak yok yola devam diyoruz."

İsa Demirci; Akkuş Belediye Başkanı: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Dr. M. Hilmi Güler İlimize Hayırlı Olsun."

Yener Kaya; Kabadüz Belediye Başkanı: "AK Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Dr.Hilmi Güler olmuştur. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın."

İsa Türkcan; Ulubey Belediye Başkanı: "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Dr.Hilmi Güler olarak açıklanmıştır. Ordu'muza, Ulubey'imize hayırlı olmasını diliyorum."

Hamide Aydemir Demir; AK Parti 27'nci Dönem Ordu Milletvekili adayı: "Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr.Hilmi Güler Ordu'ya ve ülkemize hayırlı olsun. Şehrim 2023 yolunda, haydi Ordu hep birlikte yeni hedeflere."

Doç.Dr.Özgür Enginyurt; Ordu Kent Konseyi Başkanı: "Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Sayın Mehmet Hilmi Güler Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştır. Kendisine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: TE Bilisim