ORDU - Ordu eski Belediye Başkanı CHP'li Seyit Torun, CHP Genel Merkezi'nin aday belirleme yöntemi olarak 'Önseçim'i benimsediğini açıklamasının ardından bugün kalabalık bir partili grubuyla CHP Ordu İl Başkanlığı binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

"DÜN ARANIZDAYDIM, BUGÜN YANINIZDAYIM"

Kendisinin hiçbir zaman siyaseti hizmet aracı olarak görmediğini belirten Torun, "Siyaseti hiçbir zaman zenginleşme aracı olarak görmedim. Dün Belediye Başkanı'yken de sizin aranızdaydım, bugün de sizin yanınızdayım. Hep sizlerle birlikte oldum. Allah bana nasip ederse, size milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum" dedi.

"İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLAMIŞTIR"

Yaklaşık 20 yılı aşkın bir süredir Ordu'nun bütün ilçelerinde hizmet vermeye çalıştıklarını belirten CHP Ordu milletvekili aday adayı Seyit Torun, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Artık her yerde sokakta, evde, caddede insanımızla barışacağız, insanımızla konuşacağız. İnsanımızla kucaklaşacağız, barışacağız ve barışık bir Türkiye Cumhuriyetini, kardeşçe, barış içerisinde hep beraber kuracağız. Bu ülkenin zenginliklerini paylaşacağız. İşsizimizin iş bulması için çalışacağız ve kardeşçe büyüteceğiz. Ötekileştirmeyeceğiz. Senden, benden demeyeceğiz. Ben biliriyorum ki, bu ülkenin zenginlikleri, bu ülkenin kaynakları fazlasıyla bize yeter. Fazlasıyla hepimizin refahını arttırır. Bir umutsuzluk içerisindeyiz. Gelin bu umutsuzluğu yıkalım, hep birlikte umuda yürüyelim, hep birlikte iktidara yürüyelim. Cumhuriyetk Halk Partisi'ni hep beraber iktidar yapalım. İktidar yürüyüşümüz başlamıştır, gazamız mübarek olsun." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim