ADANA - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partisi tarafından düzenlenen Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'na katıldı. Toplantı'ya Şentop'un yanı sıra Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Fatoş Gürkan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve çok sayıda partili katıldı.

"AK PARTİ DÜŞMANLARI TÜRKİYE DÜŞMANLARIDIR"

Toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, çok büyük tartışmalara sebep olacak bir açıklama yaptı. Türkiye'de bir araya gelmesi mümkün olmayan bir çok grup ve yapının bir araya gelerek Ak Parti'yi zayıflatmaya çalıştığını fakat bunu başaramadıklarını kaydeden Şentop, zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Türkiye'nin kaderiyle Ak Parti'nin kaderi bugün birbiriyle bütünleşmiş durumdadır. Ak Parti'nin düşmanları, muhalifleri Türkiye'nin düşmanlarıdır. Atık siyasi ve ekonomik istikrarı olan, uluslararası itibarı artan bir Türkiye var. Bu da partimizin yönetimi sayesinde oldu. İşte Türkiye'nin itibarına ve gelişmesine karşı çıkanlar, arka arkaya yapılan seçimleri fırsat bilip, 30 Mart'tan itibaren yavaş yavaş Ak Parti'yi zayıflatmak için çeşitli hamlelerin içerisine girdiler. Ama milletimiz buna cevabını verdi. 30 Mart'ta verdi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdi. Şimdi 7 Haziran 2015 bunların nihai olarak ümit bağladıkları, bel bağladıkları son seçim. Bu seçimde de milletimiz, şu ana kadar diğer seçimlerde verdiği cevabı anlayamayanlara daha anlaşılır cevabı verecek."
Editör: TE Bilisim