ORDU - Özellikle aday adaylığını açıklama sürecinden itibaren bugüne kadar geçen süreçte kendisine gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olan Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Sefa Yüce, tüm Ordululara teşekkür etti.

Kendisine gösterilen ilgi, alaka ve teveccühe layık olmaya çalışacağını belirten Yüce, "Teşkilat ziyaretlerimize başladığımızdan bu yana partililerimizin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştık. Samimiyetle kendimizi ve hayallerimizi anlattık. Davaya olan inancımızın bizi bu yollara düşürdüğünü ifade ettik. Kendileri de samimiyetle bizi dinlediler, kucakladılar. Bize düşen bu sevginin karşılığını en iyi şekilde vermektir." diye konuştu. 

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DE 400 MİLLETVEKİLİ, ORDU'DA 5'TE 5" 

Ordu'da beşte beş yapacaklarını tekrarlayan Yüce, "Teşkilatlarımızın her kademesi gördük ki, Yeni Türkiye yolunda gereken mücadeleyi verecekler. Ak Parti ailesinin her bir bireyi, bu dava yolunda gösterilen her hedefe varmak adına, canla başla çalışmıştır. Bugün de önce Yeni Türkiye için 400 Milletvekili ve ardından da Ordu'da 5'te 5 hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte kolları sıvadık. İnşallah bu yolda zafer bizim olacaktır. Tekrar etmek gerekirse, teşkilatlarımız ve delegelerimiz gerek ziyaretlerimizde, gerekse de temayül esnasında bizi bağrına bastı. Sıcak ilgilerini gördük. Samimiyetle desteklerini ifade ettiler. Allah hepsinden razı olsun. Bizler bu ilgi ve güvene layık olacağız. Aday olsak da, olmasak da teşkilatlarımızla el ele, gönül gönüle hedefe varmak için mücadele edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.
Editör: TE Bilisim