Seçimlere 3 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Gürgentepe Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel'in de katıldığı büyük mitingde konuştu. 

"GÜRGENTEPE'YE HAVAALANI YAPACAĞIZ DEMEDİK"

Gürgentepe'ye llkel sorunlardan kurtulmak için aday olduğunu belirten Yazıcı, "Kapı kapı geziyoruz. Sizlerle dertleşiyoruz içimiz kan ağlıyor. Çünkü üretemiyoruz, ürettiğimizi pazarlayamıyoruz. Biz diyoruz ki, tarım yapalım. Biz diyoruz ki, üretelim. Ürettiğimizi kurduğumuz pazarlama ağıyla, halkımızın kooperatifi ile Türkiye'mize marka ürünler sunalım diyoruz. Birileri bunu hangi parayla yapacaksınız diyor. Paraya gerek yok ki, millet burada. Millet üretiyor. Ben halkımı tarlada ziyaret ediyorum. Siz eğer bir tohum, gübre bulamıyorsanız acizsiniz, ben ne yapayım. Bizim projelerimizin her biri ayağı yere basan gerçek projeler. Uçmuyoruz, Gürgentepe'ye havaalanı yapacağız demedik ki" diye konuştu.  

"SEÇMENE BİN KİŞİLİK ÇORAP FABRİKASI SÖZÜ VERDİ"

Gürgentepe'de 5 yıl sonra yol, su, elektrik gibi belli başlı sorunların konuşulmayacağı sözünü söyleyen CHP Gürgentepe Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı, "Yenilikleriyle, başarılarıyla, tarımıyla, hayvancılığıyla konuşulacak. Gürgentepe'miz mahallelerinde ortaya çıkmış cazibe merkezleriyle konuşulacak. Gürgentepe'ye bin kişilik, birilerinin hayal edemediği ama bizim ön görüşmesini yaptığımız çorap fabrikasını sizlerle buluşturmak inşallah nasip olur. Gürgentepe'deki evlatlarımızı baba ocağına döndürme çalışmamız bu" dedi.

Yazıcı son olarak, hizmetler ve haklarını söke söke alacaklarını söyledi. 

Editör: TE Bilisim