AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören'in 'Proje Lansman Töreni'nde konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, çok sert mesajlar verdi.  31 Mart akşamı tüm Dünya'nın Türk Milleti'ni bir kez daha alkışlayacağını söyleyen Enginyurt, "31 Mart, artık bir belediye seçimi olmaktan çıktı, Türk Milleti'nin varlık ve yokluk mücadelesine dönüştürüldü" dedi.

"BU ÜLKEDE KAOS YARATMAK İSTİYORLAR"

Cumhur İttifakı'nın kan kaybetmesi için birilerinin elini ovuşturduğunu belirten Enginyurt, "Pensilvanya'daki sümüklü bir alçağın talimatıyla, Washington'dan, Brüksel'den, Tel Aviv'den aldıkları talimatlarla bu ülkede 31 Mart akşamı bir kaos yaratmak istiyorlar. 31 Mart günü Cumhur İttifakı yüzde 50'nin altına düşerse, tıpkı Venezuella'da olduğu gibi Emlakçı Trump bir tweet atacak ve diyecek ki, 'Erdoğan'ı aldım, yerini Kemal Kılıçdaroğlu'nu getirdim' ve sokaklara yüzbinler davet edilecek Fransa'daki 'sarı yelekliler' Venezuella'daki yüzbinler ve Gezici Eylemi tipler, Türkiye'de 'Hükümet İstifa, Başkan İstifa' sesleriyle bir kargaşa, bir kaos yaratacaklar. Bunu fırsat bilen, 5 bin TIR silahla donatılmış PYD-PKK alçak sürüsü Türkiye'ye saldırıya geçecek ve Allah korusun Türkiye 12 Eylül öncesi bir kardeş kavgasına gidecektir. Allah o günleri bir daha bu millete göstermesin" ifadelerini kullandı. 

"BU SEÇİM İNTİKAM SEÇİMİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ"

Türkiye'de istikrarın kaybolması için birilerinin ısrarla 31 Mart seçimlerini kaşıdığını söyleyen Enginyurt, "O gece hazırlık yapan, sarı yelek giyip, sokağa inmek isteyenlere bu salondan bir kere daha haykırmak isterim. Eğer 31 Mart'ta farklı bir sonuç çıksa dahi, sokağa çıkar, kaos yaratmak isterseniz emin olun ki, o gece karşınızda AK Partili ve MHP'liler olacaktır. Yani kimse size sokağı bırakmayacaktır.  Nasıl 15 Temmuz'da Pensilvanya'daki sümüklü alçağın çocuklarına karşı, darbeye karşı omuz omuza dediysek o gün de sokakta olacağız. Dolayısıyla bu seçim bir intikam seçimine dönüştürüldü. Netanyahu Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör diyor. Washingtan diktatör diyor, FETÖ denen alçak diktatör diyor, Kandil'deki şerefsiz Cemil Bayık Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör diyor. CHP'nin Genel Başkanı, kötülüklerin anası Meral Akşener diktatör diyor. Bu Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında birleşenlerin niyeti halisane değil" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim