Ordu'da uydudan yayın yapan bir yerel televizyon kanalının canlı yayınına katılan AK Parti Perşembe Belediye Başkan Adayı Mustafa Tandoğan, Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde en önemli projelerinden birinin 'organik pazar' olduğunu söyledi.

Biz burada kendi doğal ürünlerimizi, organik ürünlerimizi pazara sunup sakin şehir statüsünde bir türlü faydalanamadık, bir gelir ve tanıtım kapısı elde edemedik. Perşembe'de 'Organik Pazar Sokağı' kuracağız. Bu pazar haftanın 7 günü 24 saat açık olacak. Organik ürünlerimizi pazara sunacağız. Dışarıdan başka bir ürün girmeyecek, sadece kendi yöremizde yetişen ürünleri sergileyeceğiz. Bugün Ordu'da bunu satanların çok önmeli bir kısmı da Perşembeli. Bu sayede Perşembe'de ürünlerimizin yok olmasını önleyeceğiz, üretimi teşvik edeceğiz. Bununla birlikte pazar yerimizi rehabilite edeceğiz. İnsanların daha rahat ve konforlu alışveriş yapmasını sağlayacağı bir alan oluşturacağız. Üstelik çocuklarımız için de özel bir alan olacak. Perşembe artık markalaşmaya giden bir ilçe ve bunu öne çıkarmamız gerekiyor. 

"GEÇİLECEK DEĞİL, KALINACAK ŞEHİR OLACAK"

Tandoğan, "Perşembe'yi gelip geçilecek bir yer olmaktan çıkarıp, gelip kalınacak marka bir ilçe haline getireceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim