ORDU - Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, merak edilen milletvekili aday adayı sayısını açıkladı. Başkan Çelenk, başvuru süresinin dolmasının ardından "Ordu için bende varım diyen her bir Ordu sevdalısı aday adayı arkadaşlarıma öncelikle çıkmış oldukları siyasi yolculuklarında başarılar diliyor, Ak Parti'yi tercih ettiklerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk yazılı olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözü bugün gösterdi ki, artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi değil, Türkiye bambaşka bir ülke oldu. Türkiye, önünü göremeyen ve eski Türkiye anlayışından kurtulamayan, 80 Cent'e muhtaç üçüncü Dünya ülkesi konumundayken, fazla değil Ak Parti iktidarında 13 yılda bugün G-20'de temsil edilen, AB normlarında bir ülke oldu. Sessiz devrimler peş peşe geldi. İlimiz Ordu'da bu devrimlerden, modern yaşam kalitesinden önemli ölçüde payını aldı. Aziz milletimiz ve Ordulu hemşerilerimiz de Ak Parti'ye bu hizmetlerin karşılığını 9 seçimdir vermeye devam ediyor.  İşte şimdi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de 56 arkadaşımız Ak Parti'den aday adayı olmuştur." dedi.

"5'TE 5 HEDEFİMİZDEN SAPMAYACAĞIZ"

Çelenk, diğer partilere bakıldığında aday adayı sayılarının Ak Parti'nin aday adayı sayısının yarısı kadar bile olmadığını belirterek, "Bu da gösteriyor ki, 7 Haziran Seçimleri'nin galibi şimdiden Ak Parti olarak ilan edilmelidir. Biz, 7 Haziran Seçimleri'nde Ordu'da başlattığımız 5'te 5 sloganımızdan Ordulu hemşerilerimizin desteği, Türkiye'de Anayasayı değiştirecek 400 milletvekili hedefimizden aziz milletimizin desteği ile sapmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. 
Editör: TE Bilisim