Cumhuriyet Halk Partisi 37'nci Olağan Ordu İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'na seçilen Atilla Şahin yeni yönetim kurulunda görev dağılımını yaptı.

Şahin'in başkanlığında İl Sekreterliği'ne Derya Gürsoy, İl Saymanlığı'na Füsun Erbaş, İl Eğitim Sekreterliği'ne Mehmet Kaptanoğlu, İl Bilişim Sorumluluğu'na Ersin Yakan görevlendirilirken Şahin Kalafat ve Gözde Öz İletişim Basın, Yayın ve Sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Devrim Mert ve Onur Doğan Lafcı Esnaf ve Sanatkarlarla İletişimlerden Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Bulut Gürsoy ve Atilla Çoluk Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Meltem Saraner Yıldız ve Nedim Yavuz Hukuk ve Seçim İşleri Evrensel Haklardan Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Mert Yüksel ve Samet Akbaş Sendikalar, STK'lar ve İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Nurgül Kapan ve Gözde Tahtabacak Yerel Yönetimler ve Çevre Şehircilik Uygulamalarından Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Barış Sayan ve Kani Ergün Ekonomi, Tarım ve Tüketici Haklarından Sorumlu İl Başkan yardımcıları, Mahir Çol ve Eda Memecan Spor, Kültür ve Sanat Etkinliklerinden Sorumlu İl Başkan yardımcıları olarak görevlendirildi. 

CHP ORDU HEYETİ GENEL MERKEZ'DE

Görev dağılımının yapılmasının ardından CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'ya giderek Genel Merkez'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de hazır bulundu. 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Ordu İl Başkanımız ve yönetimimizle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımız'ın tüm hemşerilerimize selamları var" dedi. Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de, "Yeni seçilen Ordu İl Başkanımız Sayın Atila Şahin ve Ordu İl yönetimimizle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN: "SIKILMASI GEREKEN ELLERİ SIKMAK ONURDUR"

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, "Sıkılması gereken elleri sıkmak bizim için onurdur. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun , milletvekilimiz Mustafa Adıgüzel ve İl Örgütümüzle birlikte ziyaret ettik. Ülkemizin ve partimizin sorunları ve geleceğiyle ilgili tatlı bir sohbet yaptık" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim