Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Çaybaşı Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Çaybaşı Belediye Başkan Adayı İsmet Yanık, 18 Mart'ta herkesin meydanları doldurmasını istedi.

"ASIL FOTOĞRAF O GÜN ÇEKİLECEK"

Başkan Yanık, "Bugünden itibaren 20 küsür gün var. Kapı kapı söylüyoruz, o gün evde kim varsa bu İlküvez'deki meydana onları getiriyoruz. Asıl fotoğraf yıllar sonra 10 yıl sonra da, 20 yıl sonra da o tarihi fotoğraf o gün çekilecek ve o arkadaşlarımızın evine çerçeveli olarak gönderecek olan sizlersiniz" diye konuştu.

"KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ"

İsmet Yanık, o gün Çaybaşı'nı bütün Türkiye'nin izleyeceğini belirterek, "Kapı kapı söylüyoruz, o gün evde kim varsa bu İlküvez'deki meydana onları getiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyoruz. O'na olan sevgmiz, muhabbetimiz asla eksilmeyecektir, ama O'nlara kim yanlış yaptırmışsa cevabı bu halk verecektir. Kapı kapı her yeri dolaşıyor ve sizlerle hasbihal ediyoruz. Beni ister kapınızdan içeri alırsınız, ister dışarda dinlersiniz. Hava da soğuk bana kıyamazsınız, içeri alırsınız. Hepinizden Allah razı olsun" diye konuştu.

"ENTRİKA OYUNLARLA BU İŞLER OLMAZ"

Yanık sözlerini şöyle sürdürdü: "Çaybaşı kararını vermiş. Bundan sonra inşallah mahallemizde kapı kapı geziyoruz. Kimin kalbini kırmışsak hemen beni arıyorsunuz, gideriz, gönlünü alırız. Niye kızmıştır? Ya bir kamyon çakıla kızmıştır, ya birine küsmüştür. Fotoğrafın büyüğüne bakın. Öyle entrika oyunlarla, entrika başlıklarla bu işler olmaz." 

Editör: TE Bilisim