ORDU - 30 Mart Yerel Seçimleri'nde MHP'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyduğunu söyleyen 21.Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu halkının tercihini Enver Yılmaz'dan yana kullandığını söyledi, 30 Mart'tan bugüne kadar tam 6 ayın geçtiğini belirterek, muhalefeti dizayn etmeye kalkmaktan başka birşey yapmadığını da iddia etti.

"ORDU'DA KORKU YARATMAYA ÇALIŞIYOR"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı Ordu'da korku yaratmaya çalıştığını belirten Enginyurt, "Bugün seçimlerin üzerinden 6 ay geçti. Enver Yılmaz 6 aydan bu tarafa hiçbir çözüm üretmediği gibi görüyoruz ki, hala muhalefeti dizayn etmeye kalkan, muhalefete hakaret eden ve sert çıkışlarıyla Ordu'da korku yaratmaya çalışan birisi olmaktan öteye gidememekte. Enver Yılmaz, yaptığı ve yapacağı hizmetleri konuşması gerekirken, hala enkaz edebiyatı yapmakta, sanki 12 yıldır Ordu'yu ve Türkiye'yi başkası yönetiyormuşçasına, 752 km. yol yaptım, asfalt ihalesi gerçekleştirdim ilk diyerek adeta aklımızla oynamaktadır. 12 yıldır Ordu'nun yollarında tek kilometre asfalt yapmayan irade kendi iktidarlarıyken, bunun sorumluluğunu muhaletefe yıkmak ve kendileriyle bir olmayanları Esad'la bir olanlar diye suçlamak hakikaten akıl tutulması olsa gerek. Enver Yılmaz, akıl tutulması yaşıyor. Enver Yılmaz, eleştirilere tahammül edemiyor" diye konuştu. 

"ÇÖP MESELESİNİ ÇÖZEMEDİ, SULAR KİRLİ AKIYOR"

MHP'li Enginyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a çöp sorunu ve içme suyu üzerinden de eleştirdi. Enginyurt, "Ordu'nun su problemini çözdüm diyor, Ordu'nun bütün ilçelerinde su akmıyor. Üç gündür Altınordu İlçesi'nin köylerinde sular kirli akıyor. Enver Yılmaz, sürekli hakaret, sürekli baskı altına alacak bir siyaset anlayışıyla, adeta Ordu'da tek adam olmaya doğru gidiyor ama şunu iyi bilmeli ki, Milliyetçi Hareket Partililer olarak biz buradayız, yerimizdeyiz ve hiç kimseden korkumuz yok. Doğru yaptığı her işe teşekkür ederiz ama yanlışlarda Enver Yılmaz'ın karşısındayız. Çöp meselesini geldiğim gün çözeceğim diyen Enver Yılmaz, bu meseleyi çözmediği gibi şimdi Gürgentepe İlçesi'ne ve Çaybaşı'nın İlküvez Beldesi'ne çöp alanları kuracağını söyleyerek sanki bu meseleyi çözmüş gibi anlatıyor. Çaybaşı'nın İlküvez'inde namus, şeref sözü veren Enver Yılmaz, buraya çöp dökülmeyecek diyen Enver Yılmaz. Gürgentepe'de buraya çöp gelmeyecek diyen Enver Yılmaz, şimdi bakıyoruz bu iki ilçeyi yok sayarak, bu iki ilçenin doğal güzelliklerini yok sayarak buraları çöp alanı haline getirmeye çalışıyor. Sayın Enver Yılmaz'a tavsiyemiz şudur ki, Gürgentepeli'nin ve Çaybaşılı insanımızın yanında olacağız, olmaya devam edeceğiz. Haklarını ve hukuklarını koruma adına biz orada olacağız." dedi. 

"ORDU İNSANINA GÜVENMİYOR, SEVMİYOR"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı'nı özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden getirdiği isimlerle de eleştiren Enginyurt, "Ordu'dan bürokrat işe getirmezken, bütün bürokratları Kocaeli'den getirdin. Bu Ordu insanına güvenmediğini, Ordu insanını sevmediğini gösteriyor ama şunu unutma. 2015'in Haziran ayında seçim var. Bu kibirinizin, bu azametinizin, bu gururunuzun hesabını yüce Türk Milleti ve aziz Ordulular size sandıkta gösterecektir." diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilisim