Cumhur İttifakı konusunda Samsun'da AK Parti ile MHP arasında yaşanan ve siyasi krize sebep olan 'belediye' tartışmalarına MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da katıldı.

"SİYASİ NEZAKETSİZLİKTİR"

MHP'li Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti'nin görevinden uzaklaştırılan İl Başkanı Hakan Karaduman'ı eleştirerek, "Ak Parti Samsun İl Başkanı MHP'nin 10 ilçede iddialı olduklarına ancak gülebilirim, MHP'nin alacağı tek bir ilçe yok, hepsini biz alırız demiş.
Cumhur İttifakı'nı anlamayan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemeyen bu ve bunun benzeri tiplere gülmeyiz, sadece acırız. Hele günü gelsin. Ak Parti Samsun İl Başkanı derhal görevden alınmalı. Cumhur İttifakı'nın güçlü destekçisi, karşılıksız ülke sevdasıyla dolu MHP'nin, Samsun'da güçsüz olduğunu söylemek, en hafifiyle siyasi nezaketsizlikdir. Hiç kimse MHP ve ülkücüleri hafife alamaz, almamalı. İnşallah gereği yapılır" dedi.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Açıklamasının devamında ise Enginyurt, "Ak Parti Samsun İl Başkanı'nı, MHP için yaptığı küçük düşürücü açıklamadan sebep görevden alan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim. Cumhur İttifakı, Türk Milleti'nin ortak birliğinin kazanımıdır. Hiç kimse bu ittifakı bozamaz" dedi.

Editör: TE Bilisim