Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'nin CNN Türk'ü boykot kararını eleştirdi. CHP'nin bu kararını sansürcü ve yasakçı bir zihniyet olarak eleştiren Enginyurt, herkesi CNN Türk'ü desteklemeye çağırdı.

"ALLAH CHP'Yİ İKTİDAR ETMESİN"

MHP'li Enginyurt, "CNN Türk'ü takipe alıyorum. Sansürcü kafayı, özellikle CNN Türk kanalına  yapılan bu anti demokratik anlayışı kınıyorum. Bütün vatandaşlarımızı yasakçı CHP zihniyetine karşı CNN Türk kanalına sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. 

Enginyurt açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Allah CHP'yi iktidar etmesin. CNN Türk seyretmeme, seyrettirmeme ve reklam verilmeme yönünde CHP'nin aldığı karar gösterdi ki, bu CHP kazara iktidar olursa inanın Türkiye'de milliyetçi, muhafazakar insanlara yaşam hakkı tanımayacaktır. CNN Türk seyretmeme kararı, faşist, yobaz, gerici bir uygulamadır. Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullu'yu temsil ediyorum diyor, ama CHP Genel Başkanı istedi diye 12 Şubat'ta CNN Türk'e çıkmama kararı alıyor. Sevsinler sizin demokratlığınızı. Yüce Türk Milleti, inşallah size hakettiğiniz dersi verecektir. Bu şımarıklığın, bu yoldan çıkmışlığın bedelini bu millet size ödetecektir."

Editör: TE Bilisim