MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt CHP'lilerin kendisi hakkında açtıkları tazminat davasını kaybettiğini Twitter hesabından duyurdu.

CHP'li Muharrem İnce, Özgür Özel ve Veli Ağbaba'nın açtığı tazminat davalarını kaybettiğini belirten Enginyurt, "Muharrem İnce, Özgür Özel ve Veli Ağbaba denilen komünistler, beni dava ederek tazminat kazandılar. Değerlerini mahkeme kararıyla tespit etmiş oldum.
Zavallılar, borcunuzu ödeyip, para biriktirdiğimde hak ettiğinizi söylemekten geri durmayacağım" dedi.

Enginyurt açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"CHP'li bu 3 vekil, geçimi hakaretten gelecek paraya bağlamışlar. Hakaret ettirecek açıklamaları bilerek yapıyorlar ki, tazminat kazansınlar. Benden yana hakkım haram olsun. Ceza veren hakimlere, bunlar Saray hakimi diye hakaret ederken biz savunduk. O hakimleri de Allah'a havale ettim. Maddi tazminat kazanan Muharrem İnce, Özgür Özel ve Veli Ağbaba liderime, MHP ve ülkücülere hakaret ettiğinizde, değil paramı, canımı verme pahasına her  hakareti duyacaksınız. Sizin ederiniz 1 dolar, ama 'Saray soytarısı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakimleri' dediğiniz hakim, kıyak yapmış size."

TOPLAM 7 BİN 500 LİRA ÖDEYECEK

MHP'li Cemal Enginyurt, ne kadar ödeyeceğine dair bir açıklama yapmadı, ancak 2 bin 500'er liradan toplam 7 bin 500 lira ödeyeceği öğrenildi. 

AĞBABA YANIT VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter hesabından Enginyurt'a yanıt veren tek isim oldu: "Fatih Tezcan haberi sonrasında bu tivit de yüzümüzü gülümsetti. Yalnız biz, dava sebebiyle karşı vekalet ücretimizi ödedik ama Cemal Enginyurt aylardır ödeme yapmıyor. Önce borcunuzu ödeyin de sonra haramı, helali konuşuruz."

NE OLMUŞTU? 

MHP'li Cemal Enginyurt, 207 yılında yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, CHP'li isimlerin MHP ile ilgili yaptıkları açıklamalara hakaretlerde bulunarak yanıt vermişti. 

Editör: TE Bilisim