Sosyal medyadaki ilginç çıkışları ve yayınladığı videolarıyla Türkiye'nin gündemine oturan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yine olay oldu. Enginyurt, Kırgızistan'daki Tanrı Dağları'na çıktı ve kurt gibi uludu, videosunu da sosyal medya hesabında yayınladı.

Kendisine ait sosyal medya hesabına yüklediği videoda açıklamalarda bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 1978 yılından itibaren ülkücü olduğunu dile getirdi, "Türkçü olmanın gururunu yaşadığım 13 yaşındaki o günlerde en büyük ahdim, en büyük hayalim Tanrı Dağları'nda bir bozkurt gibi ulumaktı. Rabbime şükürler olsun ki, bugün Tanrı Dağı'nın eteklerindeyiz. Tanrı Dağı'na baktığınızda hakikaten Türk olmanın gururunu, azametini, coşkusunu yaşatıyor. Buradan, Tanrı Dağı'ndan bütün Dünya'daki Türklere, ülkücülere selam olsun. Bir Türk milliyetçisi olarak, bir Türkçü olarak Tanrı Dağı'ndan bozkurt ulumasını bütün Dünya'ya duyurmak benim için en büyük ahtdi, ahdimi gerçekleştiriyorum" dedi bozkurt gibi uludu. 

Enginyurt videosunu, "Bütün bozkurtlara selam olsun, Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin" sözleriyle bitirdi.

ELEŞTİRİLERE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

MHP'li Enginyurt, kendisini eleştirenler olduğunu kastederek, bu kez Twitter hesabından çok sert sözler söyledi: "Tanrı Dağları'nda bozkurt gibi uludum diye soysuz köpekler rahatsız olmuşlar. Bozkurt olmak asalet ister, onurlu olmayı gerektirir. Köpek olanlar sadece hakaret eder. Soyu bozuk kansızlar! Bizden hırsız, vatan haini, ursuz olmaz. Bizden bozkurt olur. Dönersek gök girsin kızıl çıksın" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim