CHP'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Mart 2019 Pazar günü Ordu'ya geleceğini açıkladı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Ordu'da yayın yapan bir yerel televizyonda katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Şu anda takvim henüz netleşmedi ama 24 Mart gibi Sayın Genel Başkan Ordu ve Giresun ziyaretlerini gerçekleştirecek. 24 Mart günü Ordu'ya gelecek" dedi. 

"ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR'İ KESİNLİKLE ALACAĞIZ"

CHP'nin özellikle büyükşehirlerdeki seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan CHP'li Torun, Türkiye'nin 3 büyükşehrinin kesinlikle CHP'nin olacağını söyledi. 

İşte o açıklamalar: 

"Ankara, İstanbul ve İzmir'i kesinlikle alacağız. Sadece buraları değil, Mersin, Adana, Bursa kesinlikle alacağız. Şu anda mevcut olan belediyelerimizi zaten kazanacağız, ama Ankara ve İstanbul'da çok iyi durumdayız. Her geçen gün trend yükseliyor.  Mevcut yapıda AK Parti artık elindeki bakanlarını, bürokratlarını her şeyini ortaya koydu. Artık devletin bütün imkanlarını seferber ederek bu yerel seçimi sürdürmeye çalışıyorlar. Yerel seçimi yerelden çıkararak beka sorunuymuş gibi sunmaya çalışıyorlar. Artık malzemeleri kalmayınca, baskı kuruyorlar, korkutuyorlar. Halbuki bir belediye başkanı seçeceğiz. Milletimiz artık  süreci gayet iyi takip ediyor. 31 Mart'ta sandıkta tercihini kullanarak bu yapıya cevabını verecek." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim