MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Özellikle kendisine sık sık 'Beka meselesi bitti mi' sorularının geldiğini dile getiren Enginyurt, İstanbul seçimlerinin de beka meselesi olduğunu söyledi.

MHP'li Enginyurt, "Beka meselesi bitti mi? Beka ne oldu? MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bekayı bir gün yani 31 Mart için veya 24 Haziran seçimlerini kazanmak için ortaya attığı bir sonuç değildir. Beka, Avrupa'nın, Amerika'nın, İsrail'in, Birleşik Arap Emirlikleri'nin, Suudi Arabistan'ın Türkiye ve Türk düşmanlığı yaptığı dünyada Türk milleti için en önemli sorun haline gelmiştir."

"KİME HİZMET ETTİKLERİNİ BİLMİYORLAR"

"Dış güçlerle birlikte Kandil başta olmak üzere, Türkiye Komünist Partisi, Bağımsız komünistler, LGBT denilenler, İP'çiler, HDP'li PKK sevicileri ve CHP birleşerek beka meselesinde MHP Genel Başkanı'nın düşüncelerini yok saymaya kalkarken, aslında kime hizmet ettiklerini bilmiyorlar" açıklamalarını yaptı.

"İSTANBUL SEÇİMLERİ BEKA MESELESİ HALİNE GELDİ"

23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Seçimleri'yle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul seçimleri beka meselesi haline gelen bir seçim olmuştur. Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs'ta sol yumruğunu havaya kaldırarak attığı devrimci sloganlarla, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan gibi komünistlere rahmet okuyarak, kilisede ayine katılarak, sanki devlet başkanı gibi davranıp Kıbrıs Rum meselesi halledilmeli diyerek, adeta birilerine yani seçimlerin hemen arkasından Yunan basınında Rum genci kazandı, Rum lider kazandı denilenlere, Pontus ruhu kazandı denilenlere mesaj göndermek istercesine bir tavır ortaya koyunca biz anlıyoruz ki, beka sorunu artarak devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partililer olarak Genel Başkanımızın işaret ettiği yolda beka için milli karar, Cumhur için istikrar demeye devam ediyoruz. İnşallah 23 Haziran'da İstanbul'da yaşayan bütün vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'a oy vermeye davet ediyorum."

Editör: TE Bilisim