ORDU(GÖLKÖY) - Partisinin Gölköy İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hüseyin Akyol, iftar programı düzenlenen her ilçede büyük sevgi ve saygı ile karşılandıklarını belirterek, "Biliyorsunuz 10 Ağutos'ta seçim var. Hem Ramazan ayı, hemde büyükşehirimizin iftar organizasyonu seçim çalışmalarımızın bir parçası oldu" diye konuştu. 

"BU SEÇİM STATÜKONUN BİTECEĞİ SEÇİM OLACAKTIR"

Bu seçimin normal bir seçim olmadığını Türkiye'de vesayetin son bulacağı, statükonun artık biteceğini milletin kendisinin yönetimde söz sahibi olacağını anlattık diyen Akyol, "Gölköylü hemşehrilerimin yakın ilgi ve alakasına teşekkür ediyor, Ramazan bayramlarını en kalbi dileklerimle kutluyorum. Bir tarafta 10 tane parti bir araya gelerek çıkarılan zoraki bir aday, bir tarafta tek başına arslanlar gibi Ak Parti'nin adayı. Hiç 10 partiden buralara seçim çalışması için gelen var mı? Soruyorum sizlere? Yok, çünkü gelemezler. Adayını beğenmeyen bir parti olur mu? İşte bu 10 tane parti bir araya gelmiş ismini de çatı aday koydular, zatı muhteremin ismini zaten telaffuz edemiyorlar ve onun adına seçim çalışması da yapmıyorlar bu nasıl bir seçimdir" şeklinde konuştu. 

Gölköy'de düzenlenen iftar yemeğine İl yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şenyurt, Kenan Avcı, İlçe Başkanı Enver Kırıcı, Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyeleri katıldı. 
Editör: TE Bilisim